• Mihai Robu, antreprenor din Bucovina, transformă în colaboratori copiii sărmani
  • Mihai Robu implică și copii de la centrul de asistență socială în acțiuni ecologiste
  • Mihai Robu, antreprenor: Copiii simt nevoia să le acorde cineva încredere și atenție

Mihai Robu s-a născut și a crescut în București, dar casa bunicilor din Bucovina i-a fost mereu mai dragă. A renunțat la jobul din corporație și a pus pe picioare un business cu trufe, pe care le găsește în pădurile din Obcinile Bucovinei.

Mare iubitor de natură, Mihai a pus bazele unei asociații de protejare a mediului. Colaboratori i-a luat pe copiii dintr-un centru de asistență socială, care sunt nespus de încântați.

Mihai a descoperit o mare dorinţă de a socializa şi de a învăţa. Că, ori de câte ori a fost la ei nu cadourile au fost cele mai importante, ci faptul că i-a vizitat cineva, că au fost oameni lângă ei.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„În fiecare an avem o acțiune de împădurire, îi ducem la pescuit, să facă sport. Mai puțin le-a plăcut la dentist, pentru că am avut și o echipa de dentiști din București, care a venit și s-a ocupat de dantură lor”, spune Mihai Robu.

Dacă vrei să chemi la masa de Crăciun un îngeraș, trimite-ne un mesaj pe adresa de mail vreisastii@alephmedia.ro sau pe WhatsApp, la 0757.741.741