• Trump iese de la președinție cu 500 de milioane de dolari mai sărac.
  • Colaboratorii lui Trump se gândesc să nu mai fie asociați cu acesta.
  • Trump are datorii de 1 miliard de dolari.

Din multe puncte de vedere, lui Trump nu i-a mers bine în biroul oval. A intrat cu 3 miliarde de dolari la Casa Albă și a ieșit cu 500 de milioane de dolari mai puțin, Asta spun jurnaliștii de la Bloomberg.

Și cum președinția e la final, mulți dintre asociații lui nu vor să mai prelungească anul acesta contractele de închiriere. Chiar și organizația Trump, condusă de fiii Eric și Donald Jr., are probleme în a vinde un hotel din Washington și mai multe clădiri de birouri.

„A provocat o criză pentru el însuși. Este pe cale să înfrunte unul din cele mai importante momente din cariera sa. O carieră cu urcușuri și coborâșuri. Va reintra în lumea afacerilor, acum, în mai puțin de o săptămână. Aliat la bănci, în industria americană de golf; ăsta e un aliat apropiat. Compania din spatele magazinelor sale online, la fel”, a declarat Max Abelson, reporter Bloomberg.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Trump a avut de-a lungul carierei sale suișuri și coborâșuri, a dat și faliment, dar și-a revenit. Acum are datorii de un miliard de dolari de pe urma proprietăților sale.