• Autoritățile neagă că ar exista probleme cu căldura la „Matei Balș”
  • Fiica unei paciente a declarat că mama ei a rugat-o să aducă o aerotermă în spital
  • Fiica pacientei: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. O presuspusă cauză a incendiului ar fi o aerotermă care se afla într-unul dintre saloane. Cu toate acestea, autoritățile neagă că ar fi probleme cu căldura la Insitutul „Matei Balș.”

Întrebat, la Digi24, dacă o sursă de încălzire ar fi cauzat incendiul de vineri dimineață de la Matei Balș, Vlad Voiculescu a spus: „Nu am informații că în clădire ar fi existat alte surse de încălzire decât cele firești, dar avem nevoie de anchetă”.

Și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat în urma ipotezei lansate: „În ultima săptămână nu au existat probleme de căldură la Matei Balș.”

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Deși autoritățile neagă că ar exista probleme cu căldura la „Matei Balș”, fiica unei paciente a declarat că mama ei a rugat-o să aducă o aerotermă în spital.

„Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. Da, i-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig. Mama mea nu se putea scula din pat, nu avea termometru, nu știu câte grade erau. A fost în pavilionul 5, etajul 3. Mama mea mi-a spus că este frig. Și eu am cerut voie să îi duc o aerotermă”, a spus femeia jurnaliștilor.

Întrebată ce i-au spus reprezentanții Spitalului, acesta a afirmat: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”.