• Simona Halep s-a oprit în primul tur la Australian Open, în proba de dublu
  • Simona Halep și Charlotte Kempenaers-Pocz au primit un wildcard din partea organizatorilor
  • Tot joi dimineață a părăsit competiția de dublu și Mihaela Buzărnescu, alături de partenera ei Ankita Raina

Simona Halep s-a oprit în primul tur la Australian Open, în proba de dublu, în care a făcut pereche cu tânăra australiancă de 16 ani Charlotte Kempenaers-Pocz. Cele două au fost învinse, joi dimineață, în două seturi, 4-6, 5-7, de cuplul australian Arina Rodionova/Storm Sanders.

Simona Halep și Charlotte Kempenaers-Pocz au primit un wildcard din partea organizatorilor turneului pentru a intra în primul tur al tabloului de dublu de la Australian Open. Simona Halep a ales să concureze cu adolescenta de 16 ani la sugestia antrenorului ei, Darren Cahill.

Cele două au avut o evoluție curajoasă, în primul set pierzând doar un singur game pe propriul serviciu, chiar primul, dar având cifre bune la procentul primului serviciu (76%) sau la punctele câștigate pe servicul doi (71%).

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Setul doi a fost unul chiar mai bun pentru Halep și Kempenaers-Pocz, ele reușind să facă două break-uri și să ducă scorul la 5-1. De aici însă, Rodionova și Sanders s-au concentrat mai bine și au câștigat toate celelalte 6 game-uri, adjudecându-și setul cu 5-7, și implicit și meciul.

Tot joi dimineață a părăsit competiția de dublu și Mihaela Buzărnescu, alături de partenera ei Ankita Raina, care au fost învinse în două seturi, 3-6, 0-6, de perechea australiană Olivia Gadecki/Belinda Woolcock, beneficiare ale unui wildcard din partea organizatorilor.