• Guvernul american oprește producția de vaccin AstraZeneca la fabrica din Baltimore
  • Compania nu a specificat dacă va prelua fabrica și nu a răspuns la solicitările jurnaliștilor
  • Anthony Fauci spune că este posibil ca SUA să nu aibă nevoie de vaccinul AstraZeneca, chiar dacă serul va obține avizele necasare

Guvernul american a oprit sâmbătă producția de vaccin AstraZeneca la fabrica din Baltimore, cea care a distrus 15 milioane de doze de ser Johnson & Johnson, a raportat New York Times, conform Reuters.

Johnson & Johnson a declarat că „își asumă întreaga responsabilitate în ceea ce privește fabricarea substanței pentru vaccinul COVID-19 la fabrica Emergent BioSolutions Inc. Bayview”.

New York Times relatează că Johnson & Johnson a preluat fabrica, iar AstraZeneca a declarat că va colabora cu administrația președintelui Joe Biden pentru a găsi o alternativă.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Miscarea Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA va face ca fabrica BioSolutions Emergent să fie dedicată exclusiv producerii de vaccin Johnson & Johnson și este menită să evite viitoarele confuzii.

De asemenea, medicul Anthony Fauci a declarat că este posibil ca SUA să nu aibă nevoie de vaccinul AstraZeneca, chiar dacă serul va obține avizele necesare.