• Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că ar putea fi nominalizat încă o dată de USR PLUS
  • Cu toate acestea, Vlad Voiculescu a mai spus că „nu se agaţă” de funcţii
  • Voiculescu a recunoscut că este greu de lucrat cu Florin Cîţu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că ar putea fi nominalizat încă o dată de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate.

Declaraţia făcută de ministrul demis săptămâna trecută a venit în cadrul unui interviu de la Europa FM, subiectul discuţiei fiind schimbările care ar trebui făcute în Ministerul Sănătăţii.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Cu toate acestea, Vlad Voiculescu a mai spus că „nu se agaţă” de funcţii: „Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”.

Voiculescu a recunoscut că este greu de lucrat cu Florin Cîţu şi a dezvăluit că nu a fost revocat din funcţie în urma unei analize făcute de prim-ministru.

„Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier”.