• Un bărbat din Botoșani s-a vaccinat cu a 3-a doză de vaccin Pfizer și își dorea să o primească și pe a 4-a.
  • Gabriel Grădinaru: „M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, dar mi-a revenit un pic vederea”.
  • Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat din Botoșani s-a prezentat duminică, 16 mai, la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat, nedeclarând că a mai fost imunizat şi înainte. Prin urmare, acesta a primit a treia doză de Pfizer. Acum, el spune că se simte bine, dar îl doare genunchiul.

„Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis că sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum”, povestește Gabriel Grădinaru.

„Mă simt mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună. Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”, a continuat bărbatul, conform ObservatorNews.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Potrivit medicilor, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, riscă să facă o formă uşoară de boală. Dureri muculare, o migren, o febrilitate, un frison.

De asemenea, bărbatului i s-a deschis dosar penal.

 Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat că în acest caz nu a fost scanată cartea de identitate a bărbatului, iar personalul din centrul de vaccinare a crezut spusele acestuia, care a susținut că nu este vaccinat.