• Peste 400 de zboruri s-au anulat pe aeroportul din Shenzhen (China), după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus.
  • Este vorba despre angajata unui restaurant de pe aeroport.
  • Femeia a prezentat rezultate pozitive la testul pentru varianta Delta a coronavirusului.

Panică pe aeroportul din Shenzhen, oraș din sudul Chinei, după ce un angajat al unui restaurant din aeroport ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Este vorba despre o ospătăriță în vârstă de 21 de ani de pe Aeroportul Internaţional Shenzhen Baoan s-a dovedit a fi contaminată cu variantă Delta, au declarat autorităţile sanitare ale oraşului, potrivit globaltimes.cn. Tânăra a prezentat rezultate pozitive în urma unui test de rutină efectuat joi angajaţilor aeroportului.

Pentru a intra în aeroport, trebuie prezentat un test negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înainte, a informat Shenzhen Airport Group într-un comunicat pe contul său oficial de pe reţeaua socială WeChat. Aceste restricţii au intrat în vigoare de la ora locala 13:00 (05:00 GMT).

Mai mult, China a raportat, vineri, 30 de cazuri noi de coronavirus, dintre care şase în provincia Guangdong, din sudul țării, unde se află situat Shenzhen.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI