Viața sportivilor de performanță este una de sacrificiu, iar presiunea crește la competițiile importante, în special la Jocurile Olimpice.

Larisa Iordache a fost nevoită să renunțe la finala de la bârnă, de la Tokyo, după o accidentare. Cinci ani s-a pregătit pentru o medalie olimpică, iar acest lucru pare imposibil în acest moment.

Citește și Prima reacție a Larisei Iordache după ce s-a retras din finala olimpică la bârnă: „Durerea este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Însă Larisa e încurajată de zeița de la Montreal. Nadia Comăneci a vorbit la Aleph News despre durerile fizice și psihice ale Larisei Iordache și a încurajat-o să nu cedeze.

„Îmi pare extrem de rău pentru Larisa. A avut ghinion, ghinion, ghinion. Din păcate s-a întâmplat exact în momentul în care nu trebuia să se întâmple.

Ea este o luptătoare și a luptat mereu în situații dificile. Am comunicat în fiecare zi cu ea și cu antrenorii și mi-au trimis video-uri și am văzut ce poate și ce nu poate să facă. Și i-am sugerat să concureze doar dacă este aptă și este cel puțin 80%. Însă are încă 25 de ani. Așa că încă are posibilitate să mai continue”, a spus Nadia Comăneci, la Aleph News.