• Masca redevine obligatorie în toate spațiile publice deschise, în localitățile unde rata de infectare a trecut de 6 îmbolnăviri la mia de locuitori. Ordinul a fost deja publicat în Monitorul Oficial.
    Ca și cum campania de vaccinare nu ar fi deja un eșec, Sorin Cîmpeanu a anunțat că 77% dintre părinții care au completat chestionarul pe vaccinare, nu sunt de acord cu imunizarea copiilor lor. Doar 7% au răspuns cu DA.
  • Bucureștiul are un nou prefect. Văcaru Georgiana Alexandra, de profesie jurist. Până acum, a fost inspector la Consiliul Concurenței și consilier pentru afaceri europene la Curtea de Justiție a UE.
  • România a pus în funcțiune, din nou, două TIR-uri ATI. Alte 3 sunt disponibile, dar vor fi folosite doar atunci când le vor cere managerii de spital. Raed Arafat spune că o parte dintre manageri se tem să le ceară după accidentele din trecut.
  • Suedia întrerupe untilizarea vaccinului Moderna la persoanele sub 30 ani iar Danemarca pentru cei sub 18 de ani. Măsura a fost adoptată după ce au fost raportate posibile efecte secundare rare, cum ar fi miocardita

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE