• Mii de protestari au pătruns azi în curtea Palatului Parlamentului după ce s-au îmbrâncit cu jandarmii și au forțat intrarea, iar mașinia ambasadorului SUA a fost vandalizată. Manifestanții au fost chemați la protest de liderul AUR George Simion pentru a împiedica intrarea în vigoare a certificatului verde.
  • Comisia Europeană a stabilit ca certificatul verde să fie valabil 9 luni de zile fără doza booster pentru libertatea de mișcare intracomunitară. Decizia vine în contextul în acre varianta Omicron devine tot mai dominantă.
  • Ministerul Sănătății confirmă al 16-lea caz de omicron din România. Este vorba despre o femeie de 39 de ani din Bihor care a călătorit în Republica Dominicană Congo. Este vaccinată și are o stare de sănătate bună.
  • Carantinarea turiştilor care intră în România, indiferent de categoria lor, ar putea fi evitată prin efectuarea de teste rapide antigen la intrarea în ţară, a declarat preşedintele ANAT.
  • Nicușor Dan vrea să facă o nouă pistă pietonală și pentru bicicliști prin curtea Palatului Parlamentului, între Muzeul de Arta Contemporană și Catedrala Mântuirii Neamului.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID