• Netflix a lansat primul teaser trailer pentru Blonde, noul film biopic al lui Marilyn Monroe.
  • Filmul a fost programat inițial să apară în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei.
  • Blonde are premiera pe Netflix pe 23 septembrie 2022.

Netflix a lansat primul teaser trailer pentru Blonde, noul film biopic al lui Marilyn Monroe, scrie The Independent. Feature-ul o are în rol principal pe Ana de Armas (Knives Out; No Time to Die) ca pictogramă de pe ecran.

Regizat de Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), filmul a făcut prima pagină a ziarelor pentru conținutul său pentru adulți, Blonde primind deja un rating de „NC-17” în SUA.

Primul film oferă o privire asupra lui de Armas în rolul actorului Some Like it Hot, deoarece a văzut-o recreând una dintre cele mai faimoase ipostaze ale lui Monroe.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Adaptat după un roman de ficțiune istorică de Joyce Carol Oates, Blonde îi mai joacă pe Adrien Brody și Bobby Cannavale.

Filmul a fost programat inițial să apară în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei. La începutul acestui an, Dominik a discutat despre proiect într-un interviu acordat Vulture.

Este un moment interesant pentru Blonde să apară”, a spus realizatorul. „Dacă ar fi apărut acum câțiva ani, ar fi ieșit chiar când Me Too a lovit și ar fi fost o expresie a tuturor acestor lucruri.

Netflix transmite „Ne aflăm acum într-o perioadă, cred, în care oamenii sunt cu adevărat nesiguri cu privire la unde sunt liniile. Este un film care cu siguranță are o moralitate. Dar înoată în ape foarte ambigue pentru că nu cred că va fi atât de… pe cât își doresc oamenii să-l vadă.”

Blonde are premiera pe Netflix pe 23 septembrie 2022.