• Serghei Şoigu i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o ,,escaladare necontrolată”.
  • Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict.
  • Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, i-a spus duminică, în cadrul unei convorbiri telefonice, omologului său francez că situaţia din Ucraina se deteriorează rapid şi tinde spre o „escaladare necontrolată” .

Într-o convorbire telefonică cu ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, publicată de partea rusă, Şoigu a declarat că Moscova este îngrijorată că Ucraina ar putea folosi o ,,bombă murdară” în conflict, fără a oferi dovezi care să susţină sugestia că Ucraina ar putea folosi o astfel de armă, notează Reuters.

Ei au discutat despre situaţia din Ucraina, care se deteriorează rapid” , a declarat Ministerul Apărării într-o lectură a convorbirii. „Aceasta tinde spre o nouă escaladare necontrolată” .

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

O aşa-numită bombă murdară foloseşte explozibili convenţionali îmbibaţi cu material radioactiv.

Ministerul Apărării nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la declaraţia sa.