• Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia a fost ucis luni seara.
  • Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.
  • Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.

Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia în contextul unei puternice presiuni migratorii a fost ucis luni seara de focuri de armă trase de pe teritoriul turc, a anunţat marţi guvernul de la Sofia, potrivit Al Jazereea.

Acesta este un act fără precedent, primul atac armat din ultimii ani’‘ împotriva poliţiei, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev.

Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Demerdjiev a spus că autoritățile turce s-au angajat să coopereze și să-i caute pe autori și că le va cere să combată mai activ rețelele de trafic de ființe umane.

Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.