Mădălina Bucur, Laura Buciu și fotbalistul Ionuț Rada sunt jurații de astăzi.

  • Exact cum era de așteptat, Republicanii nici nu au aflat bine că au majoritate în Camera Reprezentanților, că au și anunțat o primă anchetă care îl vizează pe Joe Biden. E vorba de afacerile fiului Hunter, despre care, spun republicanii, președintele știa.
  • Auzim numai de bine din sectorul unu al Bucureștiului – Clotilde promite câte 1.000 de lei ajutor anti-frig pentru fiecare major din sector. A pus în funcțiune și platforma pe care să te înscrii pentru tichet, un singur lucru lipsește, ce-i drept, important: hotărârea nu a primit votul în Consiliu.
  • Cu ochii pe plăcinta economică, opoziția strigă la Guvern – mai lasați-o la crescut! Nu mai masluiți cifrele referitoare la creșterea economică, diferența dintre ce ne spuneți și realitate e grăitoare – 9 miliarde de euro.
  • Nu mai mergi la întâlnire ca altă dată. Ce înseamnă sexplorarea etică – și care sunt noile reguli de succes din dating.
  • Scandal geostrategic din cauza unei rachete… între două comune din județul Vâlcea. E vorba de o rachetă antigrindină care și-a greșit ținta și a aterizat pe un camp din comuna vecină. Nu există victime… Serios vorbind, nici scandalul nu e chiar scandal, mai degrabă o sperietură urmată de un apel la 112. Situația a fost lămurită rapid.
  • S-a băgat varul pe străzile României! Nu e varul pentru marcaje, e proba video pentru șoferii care nu respectă regulile. Te-au prins noile camere, ești bun de plată.
  • Cum a ajuns Hagi la mondialul din Qatar – Șeicii îl consideră rege. Pentru români e și profet: a zis că nu ne mai calificăm 20 de ani la mondial și au trecut deja chiar 24!
  • Nu ne mai cereți să criticăm regimul de la Doha, treaba noastră e să jucăm fotbal! Asta strigă în cor fotbaliștii și antrenorii, sătui de amestecul politicului în sport. Politica a fost făcută atunci cand ați acordat Qatarului Mondialul.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE