• Meghan s-a schimbat semnificativ față de zilele de început, când a ținut o întâlnire de rugăciune cu distribuția Suits înainte de începerea filmărilor, susține autorul.
  • Au existat o serie de reguli introduse de palat care au limitat scriitorii să scrie despre Meghan Markle.
  • Unii actori și angajați au descoperit că atitudinea lui Meghan se înăsprea ocazional.

Palatul i-a impus mai multe restricții stricte lui Meghan Markle după ce relația ei cu prințul Harry a ieșit la iveală, inclusiv limite privind echipa de creație a serialului american Suits și ce puteau include în scenarii. În plus, au existat o serie de reguli introduse de palat care au limitat scriitorii să scrie despre Meghan Markle, cartea explozivă a lui Tom Bower Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors” a susținut.

Temându-se de ce e mai rău, din experiență amară, Palatul a intervenit pentru a controla viața lui Meghan. Lui Aaron Korsh i s-a spus să trimită toate viitoarele scenarii din Suits lui Nick Collins, agentul lui Meghan”, a scris Tom Bower.

Scenariile au fost apoi transmise Palatului Kensington pentru aprobare. Ordinele de modificare a cuvintelor erau trimise înapoi de la Londra la Los Angeles”, a dezvăluit autorul.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Cea mai importantă cerință se referea la ultima scenă a lui Meghan la nunta ei cu Mike. Nici o fotografie, a ordonat Palatul, nu trebuia să fie făcută cu Meghan purtând o rochie de mireasă. Între filmări, ea trebuia să poarte întotdeauna o jachetă peste rochie. Atmosfera din studio s-a schimbat. Unii actori și angajați au descoperit că atitudinea lui Meghan se înăsprea ocazional. Uneori ajungea cu întârziere, iar empatia ei se transforma ocazional în cvasi-arroganță”, a mai scris autorul.