• Un mecanic de tren german beat a fost arestat după ce trenul pe care îl conducea a făcut o cursă haotică prin Stuttgart.
  • Bărbatul de 43 de ani a ignorat mai multe staţii. Totodată, mecanicul nu le deschidea uşile călătorilor sau le deschidea cu o întârziere semnificativă.
  • Potrivit poliţiei, bărbatul este cercetat sub suspiciunea de intervenție periculoasă asupra traficului feroviar.

Un mecanic de tren din Germania aflat sub influenţa alcoolului a fost arestat după ce garnitura de tren pe care o conducea a efectuat o cursă haotică prin oraşul Stuttgart, în timpul căreia mecanicul şi-a exprimat prin difuzor nemulţumirea faţă de slujba şi angajatorul său, scrie DPA, potrivit News 360.

Într-o ţară precum Germania, unde aşteptările referitoare la punctualitate sunt mari în special când vine vorba despre mersul trenurilor, a devenit evident destul de repede că ceva era în neregulă cu ruta acelui tren suburban, după ce bărbatul de 43 de ani a ignorat mai multe staţii, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Totodată, mecanicul nu le deschidea uşile călătorilor sau le deschidea cu o întârziere semnificativă, potrivit poliţiei.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

În acest timp, mecanicul a făcut mai multe anunţuri prin portavoce, prin care îşi critica slujba şi angajatorul, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Când trenul a trecut în viteză prin dreptul staţiei Rutesheim, o femeie care îşi aştepta fiica ce călătorea pe această rută a alertat poliţia.

Mecanicul a reuşit să facă din nou un ocol neprogramat înainte ca poliţia să reuşească să-l aresteze.

În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 0,28%.

Bărbatul este în prezent anchetat sub suspiciunea de perturbare periculoasă a traficului feroviar.