• Aceasta nu a fost singura întrebare la care Khloe a fost nevoită să răspundă.
  • Khloe a mai fost întrebată de Kourtney dacă se mai culcă cu tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, după scandalul de paternitate al acestuia.
  • Khloé i-a venit în ajutor și i-a explicat că el a creat Amazon, după care mama a trei copii a răspuns: Nu mă uit la știri.

Kourtney Kardashian a fost supusă unui test la detectorul de minciuni alături de sora ei, Khloé Kardashian, pentru foarte popularul serial web Lie Detector de la Vanity Fair. Testul a demonstrat că a fi unul dintre cei mai bogați oameni din lume nu înseamnă că toată lumea îți va putea recunoaște fața.

La un moment dat, în cadrul testului, lui Kourtney i s-au arătat poze cu trei antreprenori și a fost întrebată dacă ar accepta sfaturi de afaceri de la vreunul dintre ei. Prima a fost fondatoarea și cântăreața Fenty Beauty, Rihanna. Cea mai mare dintre frații Kardashian a răspuns instantaneu: Da, absolut!.

Următoarea imagine prezentată lui Kourtney a fost a lui Jeff Bezos, fondatorul și directorul executiv al Amazon.com, care a jucat un rol cheie în creșterea comerțului electronic și a comerțului online la nivel mondial. În 2020, el avea o avere netă de peste 180 de miliarde de dolari și este în continuare unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar Kourtney a mărturisit că nu avea nicio idee despre cine este acesta pe baza imaginii sale.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Kourtney a spus: Nici măcar nu știu cine este, în timp ce privea la fotografie. Khloé i-a venit în ajutor și i-a explicat că el a creat Amazon, după care mama a trei copii a răspuns: Nu mă uit la știri.

Ea a declarat însă că ar accepta sfaturi de afaceri de la Bezos. Ultima imagine prezentată lui Kourtney a fost cea a celui mai bogat om din lume, șeful twiterilor, Elon Musk.

Având în vedere că Elon a participat la una dintre petrecerile de Crăciun ale soților Kardashian, ea l-a recunoscut și a spus: Aș asculta sfaturile lui de afaceri. În alte părți ale jocului, Khloe a fost întrebată de sora ei ce părere are despre rochia de mireasă scurtă.

A fost bine, a spus Khloe cu un zâmbet apăsat, înainte ca Kourtney să dea drumul la un râs. În ceea ce privește dacă Khloe a fost sinceră sau necinstită, operatorul testului a stabilit că răspunsul ei a fost neconcludent.

Aceasta nu a fost singura întrebare la care Khloe a fost nevoită să răspundă. Khloe a mai fost întrebată de Kourtney dacă se mai culcă cu tatăl celor doi copii ai ei, Tristan Thompson, după scandalul de paternitate al acestuia.