• Încă din 1994, Mariah Carey se bucură de succes cu hitul său global All I want for Christmas is you”. Crăciunul 2022 nu a făcut excepție.
  • Melodia a fost ascultată de 21,27 milioane de ori în doar 24 de ore pe Spotify.
  • Un nou record pentru vedeta americană.

Mariah Carey a stabilit un nou record cu cântecul ei de Crăciun All I Want For Christmas Is You” , lansat în 1994, potrivit presei internaținale.

De aproape 30 de ani, single-ul „All I Want For Christmas” a devenit un simbol al sărbătorii de sfârşit de an şi este ascultat de numeroase persoane. Nici anul 2022 nu a făcut excepţie de la această regulă pentru celebra cântăreaţă americană.

Single-ul, compus de fostul ei soţ Tommy Mottola, a stabilit un nou record, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări într-o singură zi pe platforma Spotify, fiind audiat de 21,27 milioane de ori.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Anunţul de pe Twitter al companiei specializate Chart Data a făcut-o pe Mariah Carey să reacţioneze foarte repede. Ea a distribuit pe reţelele de socializare o înregistrare video care o arată căzând (de fericire) pe o canapea în momentul aflării acestei veşti.

O surpriză plăcută

Nu mă aşteptam să mă trezesc cu această magnifică surpriză” , a scris vedeta americană într-un mesaj distribuit pe contul ei de Twitter, care a fost vizionat de aproape 5 milioane de persoane.

Lansat în noiembrie 1994, cântecul cu versuri scrise de Mariah Carey şi Walter Afanasieff a devenit single-ul de promovare a celui de-al patrulea album de studio al interepretei pop, care s-a intitulat ,,Merry Christmas” .

Reuşita ei include şi o componentă financiară, întrucât vedeta primeşte aproximativ 2,5 milioane de euro pe an pentru drepturile de autor asociate acestui cântec, potrivit Ouest-France.

În total, Forbes a calculat în 2019 că single-ul ,,All I Want For Christmas Is You” i-a adus cântăreţei americane venituri de peste 60 de milioane de dolari.