Ioana Matei, George Enache și Costin Dămășaru fondator Veruvis (Centru de Cercetare în Augumentarea Performanțelor), Doctor Management Performante Neuronale, psiholog, sunt în juriul de astăzi.

  • Un nou cutremur in România! La o zi după ce județul Gorj a fost zguduit de un Cutremur de 5.2, azi tot în acea zonă pământul a fost miscat si mai puternic – 5,7 grade pe scara Richter. Au căzut cărămizi din cele mai vulnerabile clădiri din Târgu Jiu.
  • România a fost vizitată si de un posibil avion spion. Armata l-a observat în sud-estul țării și a trimis două MIG-uri să il găsească. Au plecat degeaba, avioanele nu l-au văzut.
  • …Și…de Ziua Indrăgostiților îți dau un pont – Cearta de o oră pe săptămână este obligatorie pentru cupluri! Se vor iubi mai mult – este o idee revoluționară a unui psiholog – pusă în practică cu succes.
  • Am și eu un subiect de Valentines Day – e ziua în care intră în cinematografe filmul The Perfect Escape – exact povestea unor cupluri lovite de probleme în relații. Discutăm azi și cu unul dintre actori.
  • Curat murdar sau curat-curat? La Craiova există cel mai modern serviciu de salubritate – Oltenii care plătesc taxe se intreabă cum ajută escortele și specialiștii în spiritism – așa e trecut pe foaie.
  • Războiul din Ucraina nu îi lasă indiferenți pe europeni. Franța își reorganizează armata – Mai puțină infanterie, mai multe trupe specializate în războiul hibrid și mai multe drone! Și Suedia își mărește numărul de rezerviști – 120.000 de tineri peste 16 ani au primit scrisori de mobilizare.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE