Sunt o mamă singură. Și-mi place la nebunie treaba asta! De ce? Pentru că acum sunt doar eu cu fetița mea Maria în vacanță la schi. E cea mai mare pasiune a mea, pasiune pe care mi-am dorit să i-o transmit și ei. De când eram puștoaică îmi imaginam că atunci când o să am un copil o să-l pun pe schiuri de când învață să meargă. Și că la 7 ani vom schia împreună, vom cuceri munții împreună, vom lua la rând toate pârtiile din lumea asta. Dar n-a fost așa. Am fost inclusiv în Laponia, iar copilul a rămas la baza pârtiei, cu fostul. Era anti-sport, anti-mișcare, anti-talent.

Practic, anti tot ce e mai fain pe lumea asta. Câte certuri și scandaluri am avut din cauza asta. Eu voiam să pun copilul pe schiuri, el nici nu voia să audă. Dacă își rupe o mână? Dacă își rupe un picioar? Dacă rămâne paralizată? Ce fatalist! Am pus-o pe schiuri până la urmă la 5 ani. Da discuțiile au continuat, doar că erau ceva de genul: vă mai aștept mult la baza pârtiei? Mă mai lăsați mult singur la hotel? Nu v-ați plictisit de atâta schi? Iar m-ați lăsat în weekend sigur acasă cu schiatul ăsta al vostru! 50 de mesaje și de telefoane de zi.

Mai bucură-te tu de vacanță! Uite că anul ăsta, din noul meu statut de mamă singură, mă bucur de nu mai pot de vacanță. Am divortaț anul trecut, nu din cauza schiatului, dar a contat și asta. Pur și simplu omul era prea plictisit de viață și mă simțeam ca o bătrână lângă el. Sunt doar eu cu fetița mea Maria în vacanță la schi. Ne trezim, luăm mic dejunul la hotel, stăm toată ziua pe pârtie, cu câte-un hot dog la prânz și seara o cină bună, o baie fierbinte, o carte și somn adânc. Nu ne mai zăpăcește nimeni. Ne bucurăm de ce are viața mai frumos. Poți face asta și fără un soț. Sunt sigură!

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE