• Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, care a anunțat că este însărcinată după spectacolul de la Super Bowl de luna trecută, urmează să interpreteze piesa Lift Me Up, nominalizată la premiile Oscar, pe 12 martie.
  • Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut.
  • Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Rihanna a glumit spunând că băiețelul ei este supărat că ea îl va duce pe fratele său, care nu s-a născut încă, la Oscaruri. Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că este însărcinată luna trecută, la doar câteva ore după ce a cântat la Super Bowl din Arizona.

Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut, vizionând videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up, înainte de prestația ei foarte așteptată la cea de-a 95-a ceremonie a premiilor Oscar.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Cântăreața va interpreta piesa nominalizată la Oscar în cadrul ceremoniei care va avea loc pe 12 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Ea a dat o legendă la postarea de pe Instagram: Fiul meu când a aflat că fratele său merge la Oscaruri și nu el @theacademy #oscarnominee #oscarperformancein1week”. Cântăreața a distribuit, de asemenea, un scurt clip în care copilul se uită la videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up pe un laptop, în timp ce stătea în poala ei la o masă din sufragerie.

Cântecul – scris pentru continuarea superproducției Marvel, Black Panther: Wakanda Forever – a primit o nominalizare pentru cel mai bun cântec original – prima ei nominalizare la Oscar. Nominalizată a fost și piesa Hold My Hand a lui Lady Gaga din Top Gun: Maverick.

Cântăreața americană a câștigat premiul în 2019 pentru hitul său Shallow din filmul A Star Is Born, în care a jucat alături de Bradley Cooper. Lift Me Up i-a adus Rihannei mai multe nominalizări de-a lungul sezonului de premii din 2023, inclusiv la Globurile de Aur și la Critics Choice Awards.