• Duminică, Jessie J a împărtășit pe Instagram o ecografie a băiețelului ei.
  • Cântăreața și-a anunțat sarcina în luna ianuarie cu un videoclip pe Instagram pe melodia ei „Sunflower”.
  • În postarea sa, ea a vorbit și despre modul în care Ziua Mamei s-a schimbat pentru ea, acum că își așteaptă fiul.

Duminică, Jessie J, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit pe Instagram o ecografie a băiețelului ei, alături de o descriere emoționantă dedicată acestuia, scrie People.

„Îți mulțumesc că ai venit la mine” , a început postarea. „Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine că trupul meu te poate ține în siguranță. Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut cadou cea mai specială experiență trăită până acum și pentru cel mai important rol pe care îl voi juca vreodată în întreaga mea viață.” 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Te iubesc și vreau să fiu cea mai bună versiune a mea pentru tine” , a adăugat ea într-un instantaneu scris cu vopsea neagră pe un perete alb.

Cântăreața piesei „Price Tag” a continuat apoi postarea cu laude la adresa iubitului ei, baschetbalistul Chanan Safir Colman, în vârstă de 39 de ani.

Jessie și-a anunțat sarcina în luna ianuarie cu un videoclip pe Instagram pe melodia ei „Sunflower”. În postarea sa de Ziua Mamei, ea a făcut aluzie la avortul spontan prin care a trecut anul trecut și la modul în care Ziua Mamei s-a schimbat pentru ea, acum că își așteaptă fiul.

Citește și: