Marcela Feraru, Mădălin Mihai și Marius Bostan, antreprenor inițiator RePatriot, sunt juriul de astzăzi

  • Unul dintre marile creiere ale tehnologiei din ultimul secol, Bill Gates, a analizat Inteligenta Artificială și a dat 7 verdicte. Culmea e că România ar putea fi una dintre cele mai avantajate țări – dacă folosește AI-ul isi poate rezolva Educația si Sănătatea.
  • Xi Jinping a plecat din Europa fără să vorbească deloc cu Zelenski. Concluzia analistilor strategici după vizita de 3 zile a lui Xi acasă la Putin e că pentru prima oară în Epoca Modernă – Rusia se pozitionează sub China.
  • Renunți la emoji? Cu prea multe emoticoane în mesaje, dai greș la agățat! Bărbații primesc noi lecții de dating online pentru femeile prezentului – mai greu accesibile.
  • S-au alarmat ardelenii! Harta Ungariei Mari – cu teritorii din Transilvania și Maramureș incluse în Ungaria – va putea fi văzută la meciurile nationalei Ungariei. Deocamdată în tribune. Federația Română s-a plâns la UEFA și concluzia e că ungurii interpretează cum
  • Și asta e atitudine de lider puternic. „Eu sunt șeful! M-ati votat fac cum cred eu” a fost mesajul de azi al lui Macron pentru milioanele de protestatari care ies în stradă nemultumiti pentru că sunt puși să muncească cu doi ani mai mult.
  • ,,Nu luați pizza cu prostii, ii imbolnăviți pe copii!” Italienii sunt revoltați pe rețetele de pizza din Australia – cu ciocolată, prăjituri cu mere și mango.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE