• Rihanna se pregătește să devină mămică pentru a doua oară.
  • Artista a scos din buzunar peste 20 de milioane de dolari pentru noua sa locuință.
  • Penthouse-ul i-a aparținut starului Nick Molnar, actor în serialul ,,Friends”.

Însărcinată pentru a doua oară, Rihanna a vrut să se asigure că familia sa are suficient spațiu și a decis să își cumpere penthouse-ul de la etajul 40 din clădirea în care deținea deja o casă cu trei dormitoare și 330 de metri pătrați, scrie Daily Mail.

Înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său, cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a cumpărat un apartament, care a aparținut anterior lui Matthew Perry. Acesta este mai mult decât dublu față de cel anterior, având o suprafață de aproape 900 de metri pătrați, cu patru dormitoare și șase băi și jumătate”, potrivit Architectural Digest.

Sursă: Profimedia

În ciuda prețului inițial, cel de 28 de milioane de dolari, ea a reușit să negocieze până la 21 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă cu 600.000 de dolari mai puțin decât a plătit proprietarul, cofondatorul Afterpay, Nick Molnar, starul din Friends, 53 de ani, pentru ea în 2021.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Interpreta va locui acolo împreună cu băiețelul ei, al cărui nume nu l-a dezvăluit încă public, și cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, cu care a început să se întâlnească după aproape un deceniu de prietenie.

Rihanna este din nou pe lista miliardarilor lumii

Rihanna a revenit din nou în topul miliardarilor lumii datorită succesului gamei sale de lenjerie intimă Savage X Fenty și al colecției de cosmetice.