• Până la oferirea unei soluții reale, am luat decizia dificilă de a dezactiva complet accesul la site-ul nostru din Utah”, a spus o actriță de filme pentru adulți.
  • Noul regulament impune ca pentru a accesa site-ul pentru adulți să fie nevoie de un act de identitate emis de guvern.
  • Compania le-a cerut vizitatorilor să contacteze oficialii locali aleși pentru a îndemna la o metodă alternativă de identificare.

Utilizatorilor care au încercat să acceseze Pornhub în Utah le-a fost refuzat accesul marți, după ce site-ul pentru adulți a întrerupt accesul din cauza legii de verificare a vârstei din acest stat, scrie Fox News.

Cei care sperau să intre pe site-ul din Uthan au fost întâmpinați cu un mesaj lung care explica de ce au fost blocați, într-un mesaj video de la Cherie Deville, o actriță de filme pentru adulți, a relatat New York Post. După cum probabil știți, oficialii voștri aleși din Utah ne cer să vă verificăm vârsta înainte de a vă permite accesul la site-ul nostru”, se arată în mesaj. În timp ce siguranța și conformitatea sunt în prim-planul misiunii noastre, a da cartea de identitate de fiecare dată când doriți să vizitați o platformă pentru adulți nu este cea mai eficientă soluție pentru a ne proteja utilizatorii și, de fapt, va pune în pericol copiii și intimitatea dumneavoastră.”

Până la oferirea unei soluții reale, am luat decizia dificilă de a dezactiva complet accesul la site-ul nostru din Utah”, a adăugat Deville.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Legea impune ca site-urile să utilizeze verificarea vârstei

Noul regulament impune ca pentru a accesa site-ul pentru adulți să fie nevoie de un act de identitate emis de guvern în loc să se folosească dispozitivul propriu. Compania le-a cerut vizitatorilor să contacteze oficialii locali aleși pentru a îndemna la o metodă alternativă de identificare. Legea în cauză, Senate Bill 287, impune ca site-urile pentru adulți să utilizeze verificarea vârstei. Aceasta a fost adoptată în unanimitate anul trecut. Proiectul de lege este similar cu legislația adoptată în Louisiana, care a intrat în vigoare anul acesta.

Un purtător de cuvânt al Pornhub a declarat pentru Fox News Digital că traficul din Louisiana a scăzut cu 80% de când legea a intrat în vigoare. Cel mai probabil, utilizatorii s-au mutat pe alte site-uri cu mai puține măsuri de conformitate și care refuză să respecte legile de verificare a identității.
Pornhub a fost urmărit de acuzații potrivit cărora facilitează materiale abuzive și nu face suficient pentru a verifica vârsta celor care încarcă conținut.

MindGeek, care deține site-ul, a declarat anterior pentru Fox News Digital că are o toleranță zero pentru materialele ilegale sau pentru actorii răi care încearcă să le încarce pe internet”, iar politica sa este de a elimina imediat orice conținut care se dovedește a fi o încălcare a termenilor noștri de serviciu și de a revizui orice material care este raportat de utilizatori”.

Citește și