• Regele și Regina au fost profund emoționați” de celebrarea națiunii pentru încoronarea lor.
  • Mai mult de 18 milioane de oameni au urmărit ceremonia la televizor.
  • William și Kate au discutat cu familiile care se aflau la picnic și care se bucurau de soarele de vară.

William și Kate i-au încântat pe binevoitori cu o plimbare în Windsor duminică, în timp ce mulțimea s-a adunat pentru concertul de încoronare, scrie The Independent. Prințul și prințesa de Wales au băut cocktailuri de casă cu fanii regali, în timp ce se bucurau de atmosferă.

Aceasta a venit în timp ce Palatul Buckingham a declarat că Regele și Regina au fost profund emoționați” de celebrarea națiunii pentru încoronarea lor. Mai mult de 18 milioane de oameni au urmărit ceremonia la televizor, atingând un maxim de 20 de milioane în momentul în care Charles a fost încoronat în Westminster Abbey. William și Kate au discutat cu familiile care se aflau la picnic și care se bucurau de soarele de vară.

La un moment dat, Kate a consolat o fetiță care era vizibil supărată, în timp ce mulțimea se grăbea să întâmpine cuplul. Ea a îmbrățișat-o lung pe tânără, care purta o bentiță cu un steag al Uniunii și o rochie bleumarin.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Înainte de a pleca, William a spus unui grup de fani: Bucurați-vă de concert în seara asta.” Plimbarea a avut loc la scurt timp după ce Palatul Buckingham a emis prima declarație publică în numele lui Charles și Camilla de când au fost încoronați.

Un purtător de cuvânt a declarat că cei doi soți sunt profund recunoscători” tuturor celor implicați în organizarea festivităților și a ceremoniei, precum și spectatorilor care au participat la această zi.

Maiestățile lor au fost profund emoționate de evenimentele de ieri și profund recunoscătoare atât față de toți cei care au contribuit la a face din acest eveniment o ocazie atât de glorioasă – cât și față de cei foarte mulți care au venit să-și arate sprijinul în număr atât de mare la Londra și mai departe.

Citește și