• Personajul lui Gal nu este singurul care revine.
  • Letty, interpretată de Michelle Rodriguez, a fost readusă în film, iar Han Lu, partenerul romantic al personajului lui Gal, a revenit din în F9.
  • Gadot o interpretează pe Gisele Yashar în franciză, dar personajul ei a fost ucis în episodul din 2013.

Gal Gadot revine în franciza Fast and the Furious pentru prima dată de la Fast and Furious 6 din 2013, în Fast X, care a fost lansat vineri în cinematografe, scrie NY Breaking. Ea a postat două fotografii pe contul său de Instagram cu legenda: Mi-a fost dor de familia mea Fast! Sunt copleșită de emoție. Pentru fanii mei, dragostea și sprijinul vostru continuu alimentează această călătorie. Aceasta este pentru a onora moștenirea, fanii și #FastFamily pe care am construit-o împreună”, a încheiat ea.

În prima fotografie, Gal Gador pare că privește visătoare în depărtare, cu șuvițele ei șaten închis în vânt. Cea de-a doua imagine îi arată pe toți protagoniștii pe plajă. Vedeta din Fast and Furious, Jordana Brewster, a răspuns la postarea lui Gal: YES!!!! Bine ai revenit!”.

Postarea a adunat peste 1 milion de like-uri în mai puțin de opt ore. Gal Gadot a mai fost văzută sâmbătă la meciul de baraj al echipei Lakers din Los Angeles. Ea a purtat un look casual, cool și a purtat o jachetă de piele maro și blugi.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Gadot o interpretează pe Gisele Yashar în franciză, dar personajul ei a fost ucis în episodul din 2013. Reprezentată în Fast and Furious 4 din 2009. Noul film a ajuns vineri în cinematografe. Gal se va întoarce și în continuarea filmului – al 11-lea film – care se așteaptă să fie ultimul din franciză.

Mama a trei copii a apărut în Fast & Furious din 2009 și din nou în Fast Five din 2011, înainte de a fi ucisă în cel de-al șaselea film. Personajul lui Gal Gadot s-a alăturat familiei Fast atunci când Dominic Toretta s-a infiltrat în periculosul Cartel Braga din Mexic în timp ce investiga moartea lui Letty.

El era sigur că acel cartel are ceva de-a face cu moartea ei și a întâlnit-o pe Gisele, care părea a fi un membru loial al cartelului de droguri. Personajul lui Gal nu este singurul care revine. Letty, interpretată de Michelle Rodriguez, a fost readusă în film, iar Han Lu, partenerul romantic al personajului lui Gal, a revenit din în F9.

Citește și: