• Actorul Sean Penn va juca în filmul ucrainean War Through the Eyes of Animals, o antologie în nouă părți care explorează conflictul din Ucraina din perspectiva animalelor.
  • Penn va apărea în ultimul segment al filmului, regizat de Myroslav Slaboshpytski, interpretând rolul unui inginer de sunet american care devine martor accidental la izbucnirea războiului în momentul invaziei rusești din 2022.
  • Filmările vor avea loc în Ucraina și Los Angeles în această vară, iar proiectul este produs de SOTA Cinema Group și Kleos Art, sub conducerea producătorilor Oleg Kokhan și Oleksiy Makukhin.

Actorul Sean Penn se va alătura distribuției filmului ucrainean War Through the Eyes of Animals. Acest proiect inovator reprezintă o antologie formată din nouă părți, fiecare parye având un regizor ucrainean diferit. Pelicula prezintă conflictul din Ucraina, prin ochii animalelor aflate în mijlocul războiului.

Sean Penn va apărea în cel de-al nouălea și ultimul segment al filmului, sub regia lui Myroslav Slaboshpytski. El va interpreta rolul unui inginer de sunet american care, din greșeală, devine martor al izbucnirii războiului atunci când forțele ruse invadează orașul în februarie 2022. Filmările pentru acest segment vor avea loc în Ucraina și Los Angeles în această vară.

War Through the Eyes of Animals este produs de SOTA Cinema Group și Kleos Art, cu Oleg Kokhan și Oleksiy Makukhin în calitate de producători.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE

Sean Penn a fost un susținător al Ucrainei pe parcursul întregului război și se afla în țară pentru a realiza un documentar atunci când conflictul a izbucnit. Inițial, documentarul trebuia să exploreze ascensiunea lui Volodimir Zelenski, un comedian care a devenit ulterior președinte. Însă, în schimb, acesta a evoluat în Superpower, o descriere a conduitei eroice a președintelui în timpul războiului.

Starul din Mystic River i-a oferit lui Zelenski unul dintre premiile sale Oscar în timpul unei vizite a acestuia în Kiev, în noiembrie, anul trecut. De asemenea, el a făcut apel la guvernele occidentale să ofere un sprijin militar mai puternic Ucrainei.

Myroslav Slaboshpytski, regizorul segmentului în care joacă Sean Penn, a declarat: „Sunt extrem de încântat să fac parte din acest film. Este o mare onoare pentru mine să colaborez cu un actor incredibil și o persoană remarcabilă, dar și unul dintre cei mai mari prieteni ai Ucrainei, Sean Penn. A fost alături de noi în timpul atacului din 24 februarie și a explorat în profunzime războiul și Ucraina în documentarul său. Sprijinul său este neprețuit pentru noi și nu poate fi supraestimat.”

Citește și: