• UEFA acuză antrenorul Romei, José Mourinho, de „limbaj insultător/abuziv la adresa unui oficial de meci” după finala Europa League.
  • Mourinho a fost filmat într-un garaj al stadionului în timp ce înjura agresiv arbitrul englez, Anthony Taylor.
  • Incidentul a avut loc într-un meci tensionat și prost temperat, iar ulterior, familia arbitrului a fost hărțuită și abuzată verbal de fani ai Romei la aeroportul din Budapesta.

José Mourinho, antrenorul Romei, a fost acuzat de UEFA după ce a fost filmat în timp ce adresa injurii, în mod agresiv, unui arbitru, într-un garaj al stadionului, după finala Europa League. UEFA a adus acuzații de „limbaj insultător/abuziv la adresa unui oficial de meci”, împotriva lui Mourinho, în urma incidentului petrecut în timpul meciului dintre Sevilla și Roma de la Budapesta.

Incidentul a avut loc într-un meci tensionat și prost temperat care a durat mai mult de trei ore. Mourinho a fost surprins în imagini apropiindu-se de arbitrul Anthony Taylor în garaj și adresându-i un cuvânt obscen.

Ulterior, Taylor și familia sa au fost hărțuiți și abuzați verbal de fani ai Romei la aeroportul din Budapesta.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Atât echipa Roma, cât și echipa Sevilla au fost acuzate de UEFA de comportament necorespunzător. Roma a fost acuzată și de tulburări de public și acte de distrugere, în timp ce suporterii Sevillei au invadat terenul după meci.

UEFA nu a stabilit încă un calendar pentru judecarea cazurilor de către juriul său disciplinar.

Citește și: