• BOCI, o divizie a băncii de investiții „Bank of China”, a anunțat o nouă taxă pentru lanțul de date Ethereum.
  • Compania bancară de investiții, UBS, a jucat un rol esențial în inițierea produsului și în facilitarea plasării acestuia pentru clienții din regiunea Asia-Pacific.
  • Această evoluție se aliniază cu efortul continuu al orașului de a se impune ca un centru important pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Bank of China, folosindu-se de divizia sa de investiții globale, a atins o etapă importantă, devenind prima instituție financiară din China care a introdus un titlu de valoare de tip token în Hong Kong, scrie Investopedia. Această evoluție se aliniază cu efortul continuu al orașului de a se impune ca un centru important pentru tranzacționarea criptomonedelor, efort care a fost remarcat la nivel mondial.

Astfel ,BOCI, o divizie a băncii de investiții Bank of China, a anunțat emiterea de taxe pentru blockchain-ul Ethereum în valoare de 28 milioane de dolari. Compania bancară de investiții UBS a jucat un rol esențial în inițierea produsului și în facilitarea plasării acestuia pentru clienții din regiunea Asia-Pacific.

Eforturile recente ale Chinei, începând cu luna octombrie a anului trecut, de a atrage afaceri în piața cripto au stârnit speculații potrivit cărora țara ar putea deveni un important punct economic.

Recomandări

CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
CUM TE ÎMBRACI? AI 23 DE GRADE ÎN CAPITALĂ
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ
RĂZBOI ÎN UCRAINA

Potrivit experților, inițiativa „Bank of China” este văzută ca o dovadă a implicării Chinei în sfera criptomonedelor. Această evoluție subliniază recunoașterea și sprijinul tot mai mare pentru aspirațiile tării de a se impune ca un jucător important în industria criptomonedelor.

Citește și: