Sebastian Ujică, Marcela Feraru si Dorin Bodea, consultant în managementul organizațiilor, fac parte din juriul de astăzi.

  • Moment crucial pentru România. Cu un an inainte de cele 4 seturi de alegeri, directorul SRI, Eduard Hellvg a demisionat. Tot azi a fost decorat de Iohannis și este așteptat acum să revină în politică – poate chiar candidat la prezidențiale.
  • Un alt scaun de la putere se cutremură. Noul ministru de finanțe, Marcel Boloș, a spus că eliminarea unor măsuri fiscale poate fi o soluție prin care guvernul să repare deficitul bugetar și ca să nu pierdem fonduri europene. Colegii din PNL i-au spus că dacă „mai vorbește gura fără el”, ar putea fi exclus din partid. Puterea nu vrea să taie privilegiile din IT.
  • De ce britanicii dau apartamentele pe case! Sexul în grădină a devenit o rutină cu reguli. Ai răbdare și le afli.
  • Franța s-a rupt în două în urma scandalului minorului ucis de polițist. Țara lui Macron devine un centru de donații. Familia tânărului Nahel a adunat puțin peste 200 de mii de euro din donații, în vreme ce polițistul care l-a ucis a provocat mila oamenilor – a primit din donații peste un milion de euro – bani pe
  • Pământul e salvat! Britanicii s-au prins că incinerarea poluează aerul și au găsit o soluție minune pentru problema asta – să nu mai fie oamenii incinerați, ci dizolvați în apă!
  • Știrea așteptată de mii de ani: medicamentul care îți face dinții să crească din nou. Zâmbiți, vă rog!

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA