Răzvan Țupa, Sebastian Ujică și Daniel Nica, doctor în filosofie, profesor de etică și gândire critică, fac parte din juriul de astăzi.

  • „Mai bine șofer decât inginer!” Topul job-urilor căutate de români arată că cetățenii țării noastre și-au pierdut interesul pentru meseriile considerate elitiste in trecut – Importanti acum sunt banii si repede. Am uitat de profesori, doctori si avocati.
  • Ne place leul, dar nu ne-am supăra să avem și euro în portofel. Peste 70% dintre români ar plăti în euro și mâine, dacă ar putea. Mai entuziasmați de euro decât noi sunt doar ungurii, arată datele Comisiei Europene.
  • Ciolacu se bucură de vizita lui la Berlin, dar nu știe dacă să se mai bucure sau nu că e la guvernare. Un sondaj făcut astazi de INSCOP arată că postul de prim-ministru a costat PNL-ul cu 8 procente in ultimii doi ani. Dacă va scădea in acelasi ritm si PSD, AUR are sanse să fie primul partid al României in sondaje la alegerile parlamentare de peste un an si jumătate.
  • Și de asta este România praf la turism. Autoritățile ne arată o dată in plus că au pierdut pasul cu realitatea. În luna in care românii au luat drumul muntelui si al mării – se lucrează pe autostrăzile și drumurile nationale care duc spre litoral și spre Brașov sunt in reparatii. Străinii ar fi vrut si ei să vină. Se mai gândesc.
  • Lipsa de empatie se vede din nou in România. DIICOT a scos la iveala un grup organizat care ii lăsa fără mâncare pe părintii si bunicii care plăteau pentru o bătrânețe liniștită.
  • Și pentru că e cald te invit la Meteo-Fashion! Ce culori trebuie să porți în funcție de soare, ploaie sau vânt – azi la STIU. Si iti va fi bine.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE