Adrian Bogdan, Marcel Feraru și Nicuța Enache, antreprenor, sunt în juriul de astăzi.

  • Mai avem nevoie și de apă! Dar e prea contaminată! Coșmarul apei de la robinet ne scoate din casă. Japonezii au primit acceptul să arunce in mare apa contaminată de la centrala Fukushima – 1,3 milioane de tone de apă – cât incape in 500 de piscine olimpice.
  • Comisia Europeană a scos la iveală raportul anual al amenințărilor – dar și al obiectivelor pentru următorii ani. Printre marile probleme ale Europei: oamenii sunt mai educați ca niciodata dar îsi găsesc greu job-uri. Și democrația e în pericol – e prea multă inegalitate și apar tot mai multe partide populiste.
  • Vara asta vacanțele sunt la mare risc. 30% din zborurile din Europa din perioada iulie-august vor fi amânate sau anulate. Asta pentru că vor intra în grevă controlorii de trafic aerian pe toată europa – ei sunt supărați pentru că nu li s-au mărit salariile.
  • Apar primele reactii după podul de 400 de milioane de euro. Nimeni nu intelege de ce functioneaza cu program -de la 6 dimineata la 9 seara si de ce de fapt nu functioneaza – prima zi, primul accident. un șofer a oprit să facă poze și a fost lovit din spate de un altul, neatent.
  • Se vede de la o…Poșta Română. Scrisoarea ajunsă în Brașov după 80 de ani. Între timp e alt război…
  • Păi și de ce le-au mai mărit salariile – am putea sa ne intrebăm. Avertisment pentru profesori de la unul dintre cei mai mari experți A.I. din lume – britanicul Stuart Russell, profesor de informatică la Universitatea din California. „Scoala tradițională, în care elevii își petrec câteva ore în bănci în fiecare zi, va fi de domeniul trecutului, iar Inteligența Artificială vă trece la catedră.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE