• „Villa Earth” redă o tendință actuală în design și modă: „quiet luxury”.
  • Atelierul de arhitectură Vrantsi din Atena a proiectat o vilă care „iese dintre stânci”.
  • „Villa Earth” are un design minimalist și funcționează pe principii sustenabile.

Cum ar fi să vezi răsăritul dintr-o vilă care iese din stâncile de pe coasta de vest a Greciei? Una dintre cele mai spectaculoase vile din țară, „Villa Earth” a fost construită începând cu 2020 și a fost finalizată recent.

Este vorba despre o vilă care redă o tendință actuală în design și modă: „quiet luxury” sau luxul discret. A fost gândită ca un iaht futurist, cu linii lungi și armonioase, blocat între stâncile abrupte.

De la depărtare pare că efectiv iese din apă și se înfige în coasta stancoasă a Greciei. Construcția se integrează perfect în peisajul natural și abordează o estetică dinamică, ieșită din comun. Dincolo de priveliștea superbă pe care o oferă, „Villa Earth” are un design minimalist și funcționează pe principii sustenabile. Are trei etaje și este construită din oțel și beton cu pereți mari din sticlă.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!

Interiorul este decorat cu ierburi aromatice și plante locale rezistente la umbră. De asemenea, arhitecții au colaborat cu peisagiști pentru a integra pe acoperișul vilei o gradină cu vegetație luxuriantă și plante specifice zonei. De la demi-solul locuinței propriertarul poate să coboare pe malul mării, unde două barci cu propulsie electrică sunt ancorate la un mic ponton. 

Vila mai are și o piscină privată, diferite săli și zone exterioare dedicate activitaților sportive. E clar, arhitecții au gândit construcția pentru a fi utlizată ca un sanctuar intim.

Citește și