• Pentru că orice minune ține 3 zile, autoritățile românești nu mai sunt la fel de hotărâte ca luni, atunci când au spus că NU au căzut resturi de drone rusești pe teritoriul românesc la granița cu Ucraina. Iohannis, Ciolacu și ministerul Apărării spun că parcă, parcă a căzut ceva. „Dacă e dronă de la ruși e grav și inadmisibil” – a citit de pe foaie Iohannis.
  • Deși România stă prost cu deficitul bugetar, salvarea poate veni de la mămăliga de export a României. Cum ne putem salva pentru că străinii s-au indrăgostit de pufuleții noștri – care sunt exportați in peste 40 de țări. Avem zeci de branduri care luptă să aducă euro in România, dar luptă și cu concurența și cu deciziile guvernamentale.
  • Ecologiștii și-au dat mâna cu Messi pentru cel mai mare proiect reciclabil: Cupa din mii de dopuri.
  • Bucurestiul are propria grijă cu deficitul bugetar. Nicușor Dan a scos azi in dezbatere publica proiectele de desfiintare a 5 instititutii ale Primăriei. Cum aproape totul mergea bine, sacrificate sunt doar cele de la cultură. Decizia vine la o zi după ce al doilea oraș ca mărime al Marii Britanii – Birmingham – a intrat in faliment.
  • Nu mai e nevoie nici de spioni. Mozilla alertează șoferii de mașini noi: apelurile telefonice ajung la fabricant.
  • Coșmarul mașinilor electrice! Sunt bune, dar nu are cine să le repare! Soluție nouă: cum se fabrică… mecanicii.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”