• Fusion Arts Fair te invită la expoziția de artă contemporană la Palatul Noblesse.
  • Azi și mâine, peste 20 de artiști contemporani își prezintă operele remarcabile.
  • Expoziția introduce și o aplicație de VR, o nouă modalitate de interacțiune cu arta.

Fusion Arts Fair te invită azi și mâine la o nouă ediție a expoziției de artă contemporană la Palatul Noblesse. Peste 20 de artiști își prezintă operele și explorează integrarea acestora în proiectele de design ale Noblesse Group.

Expoziția introduce și o aplicație de realitate augmentată, deschizând ușile unei noi modalități de interacțiune cu arta.

Oana Bîrsan, Art Manager, a vorbit la Știrile pe Aleph News despre acest eveniment: „Avem o nouă aplicație pe care vă invităm să o descărcați de pe site-ul nostrum. În momentul în care veniți aici o să primiți toate detaliile și o să vedeți cum arată o lucrare care vă încântă la dvs. în apartament sau la birou”, a spus aceasta.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Septembrie începe o nouă perioadă, atât în partea copiilor care încep școala dar și a adulților care vin din concediu și încep activitatea. Înainte de toate astea zic să ne încărcăm un pic energetic, să privim o altă lume, să admirăm culorile și să ne gândim că totul o să meargă așa cum ne dorim. Este o influență foarte pozitivă acest lucru, mai ales că arta ajută la un bun echilibru energetic”, a mai spus Oana Bîrsan.

Citește și: