• Novak Djokovic a câștigat turneul US Open, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev. Sârbul a câștigat pentru a 4-a oară în carieră acest turneu.
  • El devine cel mai în vârstă jucător de tenis care câștigă o astfel de competiție.
  • Novak Djokovic i-a dedicat victoria lui Kobe Bryant, campion NBA la Los Angeles Lakers, care a decedat la începutul anului 2020, într-un accident de elicopter.

Novak Djokovic a câștigat turneul US Open, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev. Sârbul a câștigat pentru a 4-a oară în carieră acest turneu de Grand Slam, și devine cel mai în vârstă jucător de tenis care câștigă o astfel de competiție.

Djokovic a avut un start fabulos în această partidă, conducându-l pe Medvedev cu 3-0, iar după ce a ratat 2 mingi de set pe serviciul lui Daniil în meciul precedent, sârbul a închis primul set la 6-3, după 48 de minute.

Al doilea set a fost echilibrat, Medvedev a reușit la un moment dat să conducă cu 4-3, dar Nole și-a revenit și a câștigat în tie-break, scor 7-6. Iar al treilea set, și ultimul, a avut același rezultat ca și primul, 6-3 pentru sârb.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
MĂNÂNCI MAI PUȚIN, TRĂIEȘTI MAI MULT?

La finalul meciului, Novak Djokovic a ținut să-i dedice victoria lui Kobe Bryant, de 5 ori campion în NBA cu Los Angeles Lakers și cel mai important jucător din istoria echipei din statul California.  Americanul a decedat la începutul anului 2020, într-un accident de elicopter.

Citește și: