• Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.
  • Următorul adversar al lui Djokovic este americanul Taylor Fritz. Spune că un sfert de finală la US Open este etapa perfectă pentru a opri serie de înfrângeri.
  • În competiția feminină, Iga Swiatek din Polonia a părăsit turneul. Lidera WTA a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, cap de serie 2-0.

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe Borna Gojo cu 6-2, 7-5, 6-4.

Duminică, sârbul în vârstă de 36 de ani a comis doar 12 greșeli neforțate, în timp ce croatul de pe locul 105 a ajuns la nu mai puțin de 40 de astfel de greșeli.

„L-am urmărit cum juca în calificări și în ultimele două tururi de pe tabloul principal și am observat că este un jucător cu lovituri puternice”, a spus Djokovic după cel de-al 98-lea meci al carierei sale la Flushing Meadows.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Următorul adversar al lui Djokovic este americanul Taylor Fritz, cap de serie numărul 9, care a trecut de elvețianul Dominic Stricker, venit din calificări

Taylor Fritz a pierdut toate cele șapte meciuri anterioare cu Novak Djokovic și, deși al nouălea favorit american va fi dezavantajat în fața campionului de 23 de ori de Grand Slam, el spune că un sfert de finală la US Open este etapa perfectă pentru a opri această serie de înfrângeri, scrie Reuters.

„Nu există nimeni în circuit care să aibă un astfel de record împotriva mea, așa că sper ca într-una din aceste meciuri să îl înving. Sferturile U.S. Open ar fi un moment bun”.

„Nu am de gând să joc prea mult. Nu voi face nimic diferit pentru că voi juca împotriva lui Novak.”

În competiția feminină, Iga Swiatek din Polonia a părăsit turneul. Lidera WTA a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, cap de serie 2-0.

Ostapenko s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, după o oră și 49 de minute de joc.

Citește și: