• Să inceapă judecata! Ciolacu este hotărât! Trage la răspundere Austria la cel mai inalt nivel – in proces. „Din cauza lor ne-a dispărut 2% din PIB”. Ciolacu profită și de faptul că Ursula von der Leyen a certat Austria pentru că au lăsat România si Bulgaria in afara Europei și le-au interzis in Schengen.
  • Paradoxul telefonului mobil! Poți să scapi de dependență – culmea dacă il folosești mai des. Este trucul pe care il propune un profesor american de psihologie. Există o explicație. Stai și o să vezi!
  • Vremea capricioasă lasă urme pe pământ și goluri în bugete. Nu rămânem doar fără oxigen, ci și fără bani. 9 miliarde pe an pierde Europa, iar industria modei va fi cea mai afectată.
  • Ceva ce România Educată refuză! Să fie ore dedicate pentru citit în clasele primare. E soluția cu care a venit de pe azi pe mâine ministrul educatiei din Franta – care a observat că unul din 3 copii care intră in gimnaziu nu stie sa citească corect. Și România a renuntat de mai multi ani la orele de citire.
  • Au recucerit sau NU ucrainenii încă un sat de lângă Bahmut? Nici măcar ucrainenii nu mai știu. Autoritățile de la Kiev zic că DA – armata care luptă acolo – BA. „Declaraţia este eronată şi prematură. Încă se duc lupte grele”, susțin militarii din brigada de asalt a zonei Andriivka.
  • Cine mai are nevoie de prezidențiale? Fostul lider USR, Barna merge la europarlamentare – anunțat ca locul 2 pe listă, după Elena Lasconi. USR și-a făcut lista la două luni după AUR. Ciolacu și Ciucă incă se gândesc daca să meargă pe aceeasi listă sau separat.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”