• Napoli a reușit să învingă Braga după ce Sikou Niakate a înscris un autogol la finalul meciului.
  • Braga a revenit după 11 sezoane, și-a intensificat jocul după pauză.
  • Real Madrid a învins acasă pe Union Berlin cu 1-0, cu un gol marcat de Jude Bellingham

Un autogol înscris pe final de meci de fundașul Sikou Niakate de la Sporting Braga a permis campioanei Italiei, Napoli, să câștige cu 2-1 în deplasare, miercuri, într-o partidă interesantă din Grupa C a Ligii Campionilor.

Într-un meci cu multe ocazii ratate, Napoli a preluat conducerea în prelungirile primei reprize, prin căpitanul Giovanni Di Lorenzo, care a șutat mingea trimisă spre el cu capul de atacantul Victor Osimhen. Șutul fundașului italian a nimerit bara și a intrat în poartă. Anterior, Osimhen nimerise și el în două rânduri bara porții lui Matheus.

Braga a revenit după 11 sezoane

Braga, care se află pentru a treia oară în Liga Campionilor, revenind după 11 sezoane, și-a intensificat jocul după pauză, iar atacantul Bruma a egalat în minutul 84 cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a înlocuitorului Rodrigo Zalazar.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!

Însă patru minute mai târziu, Niakate a pecetluit victoria oaspeților cu o intervenție nefericită, reluând în proprie poartă, la prima sa atingere, o pasă a lui Piotr Zielinski din apropiere.

În cealaltă partidă din Grupa C, Real Madrid a învins acasă pe Union Berlin cu 1-0, cu un gol marcat de Jude Bellingham în ultima secundă.

Citește și: