• Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.
  • Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade.
  • Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane.

Asociația Aspire for Education organizează București 2050: Mobilitate urbană, o conferință internațională care va avea loc pe 13 noiembrie la Biblioteca Central Universitară din București.

Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung și de a crea un pol aspirațional și educativ cu privire la importanța unei viziuni comune de dezvoltare.

Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade. Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane și de a intra în legătură cu experți din întreaga lume.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și