• The Marvels” este regizat de Nia DaCosta și îi are ca protagoniști pe Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani.
  • Filmul este continuarea blockbusterului de miliarde de dolari din 2019 Captain Marvel”.
  • Este o prăbușire fără precedent a box office-ului Marvel”, a declarat David A. Gross.

Universul Cinematografic Marvel al Disney nu mai este o franciză de box-office blindată. Acest lucru este clar după ce „The Marvels” a eșuat cu 47 de milioane de dolari în weekendul de deschidere, reușind cel mai prost debut din istoria MCU, scrie Variety.

Urmările inițiale se apropiau mai mult de 75-80 de milioane de dolari, dar aceste proiecții s-au redus dramatic în ultimele săptămâni la 60-65 de milioane de dolari. Cu un buzz prost și cu actori precum Brie Larson care nu au putut promova filmul din cauza grevei, The Marvels” nu a reușit nici măcar să egaleze acele estimări dezamăgitoare.

Este o prăbușire fără precedent a box office-ului Marvel”, a declarat David A. Gross, care conduce firma de consultanță cinematografică Franchise Entertainment Research.

Recomandări

HAMAS ATACĂ TEL AVIV
NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
MERGI LA PICNIC GIGANTIC PE CHAMPS ELYSEE
LIL K. CARTER O ÎNVAȚĂ PE SHILOH JOLIE SĂ DANSEZE
FANII LUI NICKI MINAJ SE REVOLTĂ
CUM TE AJUTĂ HUB-UL DE SERVICII M.A.I.?

The Marvels”, regizat de Nia DaCosta și avându-i ca protagoniști pe Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani, este continuarea blockbusterului de miliarde de dolari din 2019 Captain Marvel”. Filmul de urmărire nu s-a apropiat nici pe departe de debutul eroic de 153 de milioane de dolari al predecesorului său. Cu toate acestea, Captain Marvel” a fost lansat în mod avantajos între două dintre cele mai mari filme din toate timpurile, Avengers” din 2018: Războiul Infinitului” și Răzbunătorii” din 2019: Endgame”, ceea ce a făcut ca acesta să fie vizionat la întâlnire pentru fanii benzilor desenate.

Citește și