• Un videoclip viral cu o chelneriță chineză „robot” a stârnit un debate în online.
  • În videoclip e Qin, proprietara unui restaurant din China, ea se mișcă ca un robot.
  • Qin stăpânește arta mișcărilor robotice, ea și-a antrenat vocea pentru a suna ca A.I.

E robot sau nu? Internetul pare divizat în legătură cu un videoclip cu o chelneriță chineză care servește mâncare clienților. Unii oameni cred că este un robot umanoid.

Videoclipul de 13 secunde care a apărut prima dată pe TikTok surprinde o chelneriță chineză, îmbrăcată într-un costum aproape spațial. Ea servește clienții cu mișcări perfect simetrice care par robotice. Unii utilizatori au fost fascinați, majoritatea au spus că le este greu să spună dacă e o femeie adevărată sau nu. Deși ar putea fi umană, tehnologia robotică este în creștere, chiar în Singapore, anul trecut a fost introdus robotul barista. Acesta este programat să amestece, să prepare și să toarne cafea și ceai clienților. Acesta s-a defectat câteva luni mai târziu.

În spatele chelneriței se află o bună dansatoare. Ea este proprietara unui restaurant de hotpot din China, și o dansatoare de stradă profesionistă. Ea interacționează și își servește clienții mișcându-se ca un robot. Un utilizator, văzând ce talentată e, a încurajat-o să se alăture unei echipe de breakdance.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și