• Elon Musk îl atacă, printr-o postare pe X, pe CEO-ul Disney, Bob Iger.
  • Săptămâna trecută, Musk a răbufnit la adresa agenților de publicitate care boicotează X.
  • Mai multe companii au oprit reclamele pe X, fostul Twitter, în urma unor comentarii antisemite făcute de Musk.

Elon Musk a declarat că CEO-ul Disney, Bob Iger, ar trebui „concediat urgent” după ce Disney, cea mai mare companie de entertainment, s-a alăturat unui boicot al agențiilor de publicitate împotriva platformei X, scrie The Guardian.

Mai multe companii s-au oprit din a face publicitate pe X, fostul Twitter, după ce Musk a făcut o postare antisemită pe platformă.

„Walt Disney se răsucește în mormânt din cauza lui Bob și a ceea ce i-a făcut companiei sale”, a scris Musk într-un thread pe X. „Ar trebui concediat urgent”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Agenți de publicitate precum Disney, IBM și Apple au oprit publicitatea pe X, pe care Musk l-a cumpărat în octombrie anul trecut cu 44 de miliarde de dolari, după ce Musk și-a arătat sprijinul pentru o postare care susținea că evreii îi urăsc pe albi, spunând că este „purul adevăr”.

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla și SpaceX i-a atacat pe agenții de publicitate care boicotează X, în cadrul Summit-ului DealBook organizat de The New York Times.

„Nu mai faceți publicitate. Dacă încercați să mă șantajați cu publicitatea sau cu banii, duceți-vă naibii!”, a spus Musk.

Citește și