• Columbus l-a implorat să filmeze cameo-ul.
  • Eram foarte ocupat și nu am vrut să o fac. Au fost foarte drăguți, dar, mai ales, insistenți. Am fost de acord”, a scris Trump în postarea sa.
  • Cameo-ul lui Trump are loc în prima jumătate a filmului, când personajul lui Macaulay Culkin, Kevin, se cazează la The Plaza.

Donald Trump spune că nu a fost agresiv în rolul său din Singur acasă 2″ din 1992. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr”, a scris Trump miercuri pe site-ul Truth Social, făcând referire la comentariile despre cameo făcute de regizorul filmului, Chris Columbus.

Columbus a declarat pentru Business Insider, într-un articol publicat în 2020, că Trump a cerut să apară în film în schimbul filmărilor în The Plaza Hotel, pe care îl deținea la acea vreme. Am plătit onorariul, dar el a mai spus: Singurul mod în care puteți folosi Plaza este dacă eu apar în film – Așa că am fost de acord să îl punem în film”, a declarat Columbus pentru BI.

Fostul președinte, însă, își amintește evenimentele în mod diferit. Potrivit lui Trump, Columbus l-a implorat să filmeze cameo-ul. Eram foarte ocupat și nu am vrut să o fac. Au fost foarte drăguți, dar, mai ales, insistenți. Am fost de acord”, a scris Trump în postarea sa.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Cameo-ul lui Trump are loc în prima jumătate a filmului, când personajul lui Macaulay Culkin, Kevin, se cazează la The Plaza. Kevin îi cere lui Trump, care se interpretează pe el însuși în film, indicații pentru a ajunge în holul hotelului.

Acel cameo a ajutat la succesul filmului, dar dacă s-au simțit intimidați sau nu m-au vrut, de ce m-au băgat și m-au ținut acolo peste 30 de ani? Pentru că am fost, și încă sunt, grozav pentru film, de aceea!”, a scris Trump în postarea sa de pe Truth Social.

Columbus a declarat pentru Business Insider în 2020 că a păstrat cameo-ul lui Trump pentru că a fost testat bine de public. Când l-am proiectat pentru prima dată, s-a întâmplat cel mai ciudat lucru: Oamenii au aplaudat când Trump a apărut pe ecran”, a spus Columbus.

Citește și