• Keanu Reeves colaborează cu China Mieville pentru un nou roman captivant.
  • Inspirat de seria de benzi desenate „BRZRKR”, romanul promite o incursiune fascinantă în universul nemuritorului războinic.
  • „The Book Of Elsewhere” este programată pentru lansare în iulie, promiţând o călătorie captivantă în această nouă aventură literară. 

Keanu Reeves, cunoscut pentru rolul său din seria „John Wick,” a dezvăluit noul său roman, „The Book Of Elsewhere”, scris în colaborare cu China Mieville, autoare de bestseller-e New York Times şi laureată a numeroase premii.

Acest proiect are la bază colaborarea anterioară a lui Reeves la seria de benzi desenate „BRZRKR” din 2021. Romanul, inspirat de lumea „BRZRKR,” urmăreşte povestea unui războinic nemuritor de-a lungul epocilor, informează The Guardian.

Reeves şi-a exprimat entuziasmul pentru explorarea universului „BRZRKR” în profunzime prin acest roman. China Mieville, un autor distins, a recunoscut onoarea colaborării cu Reeves şi a subliniat bucuria experimentării în lumea creativă modelată de actor. „The Book Of Elsewhere” este programată pentru lansare în iulie, promiţând o călătorie captivantă în această nouă aventură literară. 

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

Citește și