- Tika este un ogar italian în vârstă de 12 ani care a devenit viral datorită ținutelor.
- Tika este urmărită pe toate rețelele de social media, de peste 1 milion de oameni.
- Cu o garderoba de 20.000$, Tika este îmbrăcată de stăpânul ei în haine couture personalizate.
Cum îți răsfeși animalul de companie? Azi îți vorbesc despre Tika, unul dintre cei mai faimoși câini din social media. Multă culoare, haine de designeri și vreo 20.000 de dolari investiți în garderobă. Ce câștigâ? Multă viziblitate și cu siguranță… câteva invitații la săptămâna modei.
Advertisment
Cine este Tika?
Tika este un ogar italian în vârstă de 12 ani a cărui garderobă este plină de culori vii, paiete șI imprimeuri amuzante, care se ridică la vreo 20.000 de dolari.
Însă, totul a început în 2016 când Thomas, proprietarul faimosului ogar, i-a creat o pagină de instagram lui Tika și a început să creeze alături de alți desingeri, ținute couture, pe care le lua insprație în mare parte de pe podiumurile actuale și de la oameni precum Lady Gaga, Cher sau Celine Dion.
Recomandări
Deși Thomas a recunoscut că nu e neapărat un expert în modă, îl încântă foarte mult să țină publicul în suspans atunci când vine vorba de ce ținută extravagantă va afișa Tika în continuare.
Cum a ajuns un câine pe podium?
După ce a adunat rapid un număr mare de fani în online, acest ogar fancy a avut ocazia de a lucra cu mari branduri de modă precum Boss, Dior, Chanel, Fendi și Vogue. Să nu mai punem și faptul că este invitată de onoare în fiecare an, în cadrul evenimentelor de la săptămâna modei de la Paris, Milano și New York.
Chiar dacă unora li se pare destul de chinuitor să faci asta cu un câine, Tika are parte de un tratament extrem de special și toată iubirea necesară din partea lui Thomas și a soțului lui.
Citește și
- Adrian Sârbu: Putin vrea ca războiul din Ucraina să ajungă în faza în care el poate șantaja cu arma nucleară
- Adrian Sârbu: Europa și NATO vor fi atrase în războiul din Ucraina și vom intra nepregătiți. România are nevoie de 20% din PIB pentru Apărare
- Adrian Sârbu: România are două priorități, apărarea și învățarea. 10% din PIB pentru Educație e puțin. Suntem în urmă. Grav.
Partenerii noștri