• Trump trimite un mesaj de dragoste de Valentine’s Day către Melania, dar folosește o abordare neobișnuită: face referire la numeroasele sale acuzații penale într-o încercare de a-i încuraja pe susținători să facă donații.
  • Mesajul subliniază susținerea Melaniei în ciuda acuzațiilor, precizând că ea a fost mereu alături de el și l-a ghidat.
  • Trump profită de ocazie pentru a strânge fonduri pentru campania sa, oferind susținătorilor posibilitatea de a trimite un mesaj personalizat către Melania și de a face donații în sume variabile.

Într-un mesaj de strângere de fonduri de Valentine’s Day, Donald Trump a dorit să-și demonstreze profundul său sentiment de dragoste pentru Melania Trump, a treia sa soție, făcând referire la lunga sa listă de acuzații penale, scrie The Guardian.

Sub titlul „Aceasta este o scrisoare de Valentine’s Day de la Donald J Trump”, mesajul trimis începea: „Dragă Melania, Te iubesc!”. Apoi, luând o direcție neașteptată, mesajul continua: „Chiar și după fiecare acuzație, arestare și „vânătoare de vrăjitoare”, nu mi-ai părăsit niciodată partea, m-ai susținut mereu în tot. Nu aș fi omul care sunt astăzi fără ghidajul, bunătatea și căldura ta. Însemni totul pentru mine, Melania! De la soțul tău, cu dragoste, Donald J Trump.”

Cei care au făcut clic pe una dintre cele trei invitații mari roșii de a „trimite dragoste” au fost direcționați către o pagină care oferea șansa de a trimite un „mesaj personalizat” către Melania – și de a face donații pentru campania lui Trump în sume variabile.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și: