• Valerie Rodriguez, director de resurse umane, spune că există trei lucruri pe care nu le face niciodată la locul de muncă.
  • Ea spune că împărtășirea excesivă la locul de muncă poate fi dăunătoare deoarece permite oamenilor să ia decizii în locul tău.
  • A sta prea mult timp la funcțiile companiei se poate termina, de asemenea, în mod negativ, spune ea.

Când vine vorba de resurse umane, oamenii sunt de obicei curioși să afle cum să iasă în evidență la locul de muncă. La aceasta, Valerie Rodriguez spune că trebuie să vă depășiți, să găsiți modalități de a fi inovatori și să veniți la masă cu soluții, nu doar cu probleme. Dar, dincolo de ceea ce ar trebui să faci, există și lucruri pe care nu ar trebui să le faci, scrie Business Insider.

După ce a lucrat în domeniul resurselor umane timp de 10 ani, ea vine cu iată trei lucruri pe care nu le-ar face niciodată la locul de muncă.

Nu exagera

Principalul lucru la care se referă este să nu împărtășești prea mult la locul de muncă. Este ușor să te simți confortabil cu colegii tăi. La urma urmei, petreci opt ore pe zi cu ei, dacă nu chiar mai mult. Chiar și pentru cei ce lucrează la distanță, în funcție de rol, există încă o legătură semnificativă cu colegii de muncă, dar este important să îți amintești că aceștia nu sunt prietenii tăi.

Recomandări

CIOLACU: „RO ESTE INSTABILĂ”
INTERSTELLAR ARE SUCCES
BITCOIN INTRĂ ÎN LUX
DAC-AȘ FI PREȘEDINTE...
CE URMĂREȘTE RUSIA?
NOI AUDIERI LA TIKTOK

Excesul de împărtășire la locul de muncă face adesea mai mult rău decât bine deoarece permite oamenilor să facă presupuneri sau să ia decizii în locul tău; chiar dacă vine dintr-un loc plin de grijă, nu este o idee bună.

Nu fi umil

Valeria spune că poți fi amabil și empatic, dar, în același timp, nu poți lăsa oamenii să te calce în picioare și nu ar trebui să te pui pe ultimul loc în comparație cu ceilalți. Ea a observat că persoanele de succes tind să fie foarte directe în legătură cu realizările lor și mai vocale, în timp ce persoanele empatice tind să nu vorbească despre realizările lor sau să se susțină atât de mult. Ca urmare, este mai ușor pentru ei să fie trecuți pe lângă promovare și să se estompeze în fundal.

Nu sta prea mult la petreceri

În calitate de persoană care a lucrat în domeniul resurselor umane, Valeria a jucat un rol în organizarea unor evenimente la care a trebuit să rămână până la sfârșit.

Drept urmare, a văzut mai multe lucruri negative care rezultă din faptul că angajații au rămas prea mult timp la evenimente ale companiei decât lucruri pozitive. Uneori, este vorba de alcool – oamenii încep să bea și se ajunge prea departe.

Alteori, oamenii vor fi foarte sobri, dar vor lua decizii proaste pentru că sunt în preajma colegilor lor, dar într-un cadru diferit de cel de la birou. Când vin la birou a doua zi, apar zvonuri.

Citește și